Sminkväskor

När det kommer till sminkväskor finns det en uppsjö av olika märken, modeller och storlekar. Hos Glamhome hittar du t.ex. många lyxiga/glammiga sminkväskor. Vilken modell som passar just dig allra bäst beror naturligtvis på hur mycket smink du har och hur du föredrar att organisera det. Många av oss låter av någon konstig anledning sminket ligga i gamla, nötta och utslitna necessärer av olika storlekar, men att unna dig en ny och fin sminkväska kan göra din vardag lättare.

Organisera ditt smink för en lättare vardag

Genom att göra dig av med tomma flaskor, pennstumpar och smink du egentligen aldrig använder, och sedan organisera det smink du faktiskt behöver på ett smidigt och lättillgängligt sätt gör du tillvaron lättare på många sätt. När du slipper slösa tid på att leta efter dina favoritprodukter i ett hav av tuber, penslar och behållare av olika storlek och form gör du din sminkritual både smidigare och snabbare. Du får dessutom en bättre överblick över vad ditt sminkförråd faktiskt innehåller och kan undvika att köpa på dig produkter och attiraljer som du redan har, eller som du aldrig kommer använda.

Stor, liten eller mitt i mellan

Sminkväskor kommer i alla storlekar och former. Om du reser mycket och inte vill behöva packa om varje gång du ska ge dig iväg, kan det vara en fördel att satsa på en väska som rymmer hela sminkförrådet, och som är prydligt strukturerad med olika fack och avdelningar så att du lätt ser och kommer åt dina produkter och accessoarer. En sminkväska av hårdare material, till exempel hårdplast eller styv aluminium, kan vara att föredra om du vill undvika att sminket trycks samman och att plastlock på till exempel ögonskuggor knäcks eller spricker i väskan.

 

Om du istället mest kommer ha sminkväskan hemma finns det flera snygga modeller i mjukare material att välja bland. En mindre sminkväska är smidig att ha till hands för att förvara till exempel läppstift och puder i när du har en mindre handväska, till exempel på en finare tillställning som bröllop eller dop, eller när du ger dig ut för en helkväll på stan.